Polikliniek

Home > Behandelingen > Polikliniek

In DermaPark komen mensen met allerhande huidklachten. Zoals u hebt kunnen lezen kan, afhankelijk van de klacht, aanvullend onderzoek worden verricht. Vandaar dat de spreekuurassistente kan vragen naar de aard van de klachten, zodat meteen de juiste afspraak kan worden gepland. Zo zijn er speciale spreekuren voor spataders en open benen.
Een kortdurende behandeling gebeurt bij voorkeur aansluitend aan het onderzoek en is vooral afhankelijk van de drukte op het spreekuur. Voor behandelingen die meer tijd kosten, wordt apart een afspraak gemaakt.

De dermatologen van DermaPark hebben een grote expertise opgebouwd bij de diagnostiek en behandeling van spataders. Tijdens het eerste bezoek wordt dan ook direct een aanvullend Duplex-onderzoek van de aders in je benen verricht. Hierdoor weet u na het eerste bezoek wat voor u het beste behandelplan is. Dit zogenaamde "one-stop-shop" principe lijkt heel modern maar is in feite zoals onze dermatologen al vele jaren patiënten met spataders behandelen.

Daarnaast zijn zij sinds april 2005, als eersten in de provincie, betrokken bij het project Teledermatologie. Dit wil zeggen dat de huisarts via het internet met de Dermatoloog kan overleggen over de huidaandoening van de patiënt. Een meegestuurde foto van de huidaandoening kan voor de dermatoloog voldoende zijn om de aandoening te beoordelen en therapie te adviseren. Is dit het geval, dan hoeft deze patiënt naar onze kliniek te komen.