Tarieven

Home > Informatie > Tarieven

DermaPark is een zelfstandige polikliniek voor verzekerde medische specialistische zorg met focus op behandeling van patiënten met huidziekten, huidkanker, spataderen en aambeien. Wanneer u door uw huisarts of medisch specialist wordt verwezen naar DermaPark worden de kosten van een eerste consult, controle, diagnostiek en behandeling bij de dermatoloog volledig vergoed door alle zorgverzekeraars in Nederland. Houdt u wel rekening met het verplicht eigen risico. Dermapark dient de declaratie voor de verleende dermatologische zorg direct bij uw zorgverzekeraar in. U ontvangt van uw zorgverzekeraar een afrekeningsspecificatie. Wilt u meer weten over de eventuele kosten van uw bezoek aan de dermatoloog? Bekijk hier de folder.

Zonder verwijzing worden de kosten van een bezoek aan de dermatoloog nooit vergoed door een zorgverzekeraar. Om deze situatie te voorkomen geldt bij DermaPark de huisregel dat u zonder geldige verwijzing géén afspraak bij de dermatoloog kunt maken. Wilt u ondanks dat de kosten niet vergoed worden, toch graag een afspraak maken bij de dermatoloog? Dan gelden de passantentarieven voor u.

Uw huisarts kan digitaal verwijzen naar DermaPark via Zorgdomein. Ook met een geschreven verwijzing bent u van harte welkom. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via telefoonnummer: 0413 - 24 20 90.

Binnen DermaPark werken huidtherapeuten en dermatologen nauw samen om passende zorg te kunnen bieden. Naast de dermatologische zorg kunt u vanaf 2 mei 2022 ook terecht voor huidtherapeutische zorg, dat valt onder het label DermaPark | Huidtherapie en Cosmetisch centrum. Bekijk hier de Huidtherapie folder

De huidtherapeut is onder andere gespecialiseerd in medische behandelingen van acne, oedeem (vochtophoping in het lichaam), ontsierende bloedvaatjes en pigment. Tevens kunt u bij ons terecht voor het definitief laten verwijderen van ongewenste haargroei via laserontharing of een chemische peeling om uw huid te verbeteren of acne-littekens te behandelen. Daarnaast bieden wij de miraDry behandeling tegen overmatig zweten onder de oksels aan. 

Meer informatie klik hier.