Wachttijden

Home > Informatie > Wachttijden

Dat in DermaPark de patiënt voorop staat in geen loze kreet. We hebben geprobeerd de zorg zo in te richten dat wij in de meeste gevallen al tijdens het eerste consult met uw behandeling kunnen beginnen. Zo kennen wij geen wachttijden voor belichting of voor zwachtelen bij een open been.

In geval van een verdachte of kwaadaardige moedervlek wordt deze ALTIJD tijdens het eerste consult verwijderd. Tegenwoordig heet dat 'one-stop-shop'. Wij doen dat al bijna 25 jaar. Dus geen onnodige ongerustheid of wachttijden als het er echt om gaat. Om bij sommige huidaandoeningen sneller en beter de diagnose te kunnen stellen kan het noodzakelijk zijn om een huidbiopt af te nemen, ook dat gebeurt altijd tijdens het eerste consult.

Maar ook als het om spataderen gaat willen we voor u geen onnodige extra bezoeken. Tijdens het eerste bezoek wordt er direct het aanvullende echo-onderzoek verricht en helder met u besproken. U weet dan precies wat het behandelplan wordt en er wordt dan ook direct een afspraak gemaakt voor behandeling.

U ziet wij doen er alles aan om uw bezoek zo effectief en prettig mogelijk te laten verlopen. Zo worden de wachttijden voor de verschillende afspraken iedere twee weken gecontroleerd en waar nodig aangepast. Zo heeft u steeds een eerlijk overzicht van wat u te wachten staat als u een afspraak bij ons maakt.

De wachttijden voor:(sommige zorgverzekeraars gelden andere tijden) 
Eerste consult4 dagen (peildatum: 20 februari 2018)
Huidkanker verwijderen  binnen 1 week
Melanoom verwijderendezelfde dag
Lichttherapie UVBdezelfde week
  
Spataders wegspuiten dezelfde week
Muller flebectomiebinnen 2 weken
VNUS/EVLTbinnen 3 weken