Overbeharing

Er groeien haren op plekken waar deze niet gewenst zijn. Als je waxen, harsen en epileren zat bent, dan kun je overwegen om voor definitief ontharen te kiezen. Overmatige haargroei, irritatie na scheren, gemak en kostenbesparing zijn de meest genoemde argumenten om te kiezen voor een meer definitieve behandeling.

Hoe kan dit behandeld worden?

Overbeharing kan op verschillende manieren behandeld worden. Veel mensen hebben al allerlei behandelingen geprobeerd zoals ontharingscrèmes, harsen en scheren. Bij DermaPark bieden we onder het label Ceulen Huidtherapie de oplossing zodat u kunt genieten van een gladde huid zonder stoppels of huidirritatie.

Er bestaan verschillende effectieve en veilige behandeltechnieken zoals laserontharing en elektrische epilatie. De huidtherapeut maakt standaard gebruik van de 755 nm Alexandrite laser en bij mensen met een donkere huidskleur wordt de 1064 nm Nd-Yag laser gebruikt. Ook bieden wij ontharen met de veilige en effectieve Alma laser aan. Alle ontharingslasers behoren tot de meest veilige ontharingslasers ter wereld waarbij alleen het haarzakje vernietigd wordt maar de omringende huid niet wordt aangetast.

Blonde, grijze of rode haren kunnen met laser niet goed worden behandeld. Voor deze haarkleuren wordt elektrische epilatie geadviseerd. 

Het eerste consult

Tijdens het consult wordt uitgelegd wat je kunt verwachten van de behandeling. Afhankelijk van persoonlijke kenmerken wordt gekeken welke techniek het beste voor je is. Vervolgens wordt heel begrijpelijk uitgelegd wat voor jou de voor- en nadelen van een behandeling kunnen zijn.

Kosten

Voor meer informatie over de kosten van defintief ontharen klik hier.