Overmatig zweten

Overmatig zweten: Hyperhidrosis

Wanneer u last heeft van overmatig zweten (hyperhidrosis) in het okselgebied, kan dit een grote belemmering zijn in het dagelijks leven. Denk hierbij aan zweetplekken of een onaangename geur. Met de komst van de miraDry is hier een definitief einde aan gekomen en hebben we voor onze patiënten een oplossing gevonden zonder neveneffecten en met een blijvend resultaat. Lees op deze pagina meer over miraDry of vraag een vrijblijvend telefonisch intakegesprek over de miraDry behandeling aan.

Een miraDry behandeling is een oplossing om veilig en effectief het okselzweten te verminderen of zelfs geheel te doen verdwijnen. Het is een eenmalige oplossing waarbij alle overactieve zweetklieren middels geluidsgolven worden uitgeschakeld. Een miraDry behandeling is dus geen operatie, maar een efficiënte ingreep die bijna geen hersteltijd nodig heeft.

Er zijn één tot twee behandelingen nodig voor een zo goed mogelijk resultaat. Direct na de behandeling is er al een vermindering van het okselzweet merkbaar. De ervaring leert dat 85% van de mensen na behandeling blijvend verlost is van hinderlijke transpiratie onder de oksels. Na ongeveer 3 maanden is het effect optimaal.

Kosten

Voor meer informatie over de kosten van de miraDry behandeling klik hier.