Veelgestelde vragen bij niet verzekerde zorg

Home > Niet verzekerde zorg > Veelgestelde vragen bij niet verzekerde zorg

Er is een toenemende vraag naar huidverbeterende behandelingen, zoals ontharen, couperose verwijderen en andere laserbehandelingen. Bovendien worden steeds meer behandelingen niet meer vergoed door de zorgverzekeraar. Bijvoorbeeld wegspuiten van kleine spataders, verwijderen van ouderdoms- of steelwratten.

Om patiënten de mogelijkheden te kunnen blijven bieden is ‘DermaPark, niet-verzekerde zorg' opgericht. 

DermaPark is een zogenaamd Zelfstandig Behandelcentrum of ZBC. Een Zelfstandig Behandelcentrum is een polikliniek buiten het ziekenhuis waar door de overzichtelijke kleine organisatie snel kan worden ingespeeld op nieuwe ontwikkelingen. 

Sinds de opening van DermaPark in 2009 beschikt Uden over een volledig nieuw ingerichte polikliniek waar u terecht kunt voor de behandeling van alle soorten huidziekten, huidkanker en spataderen, maar ook voor niet-verzekerde zorg. De kliniek maakt gebruik van moderne apparatuur en instrumenten en werkt volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Als patiënt van DermaPark bent u verzekerd van een snelle, doelgerichte en professionele behandeling in een gemakkelijk toegankelijke en patiëntvriendelijke omgeving. Na uw aanmelding streven wij ernaar om binnen een week een afspraak voor u te maken. Een van onze assistentes is aanvullend opgeleid om de behandelingen uit te voeren. Bij twijfel is er altijd een dermatoloog beschikbaar.

Wij streven ernaar om een eventuele proefbehandeling zoveel mogelijk al in het eerste consult te laten plaatsvinden. Zo kan beoordeeld worden of het resultaat naar uw tevredenheid zal zijn.

 

In het Bevrijdingspark in het centrum van Uden, naast de grootste AHOED van Nederland: MediPark. AHOED staat voor: Apotheker en Huisartsen Onder Een Dak. Daarmee heeft u ook nog eens een apotheek voor al uw recepten op loopafstand.

Op werkdagen kunt u bovendien iedere ochtend van 07.30 tot 12.00 in dit gebouw terecht om bloed te laten prikken. Voor een overzicht van alle prikposten in de regio klik hier.

Natuurlijk parkeert u bij ons gratis.

  • Korte toegangstijd
  • Via de website afspraken maken en annuleren
  • Afspraak die bij uw agenda past
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar bij problemen
  • Gratis proefbehandeling tijdens het eerste consult
  • Concurrerende prijzen
  • Gratis parkeren voor de deur

Omdat het om niet-verzekerde zorg gaat en u de rekening niet bij de zorgverzekeraar kunt indienen, heeft u geen verwijzing van uw huisarts nodig. Dat scheelt u weer een bezoek bij de huisarts.

Voor de intake brengen wij € 50,= in rekening, dat is inclusief een eventuele proefbehandeling met de laser. Indien u overgaat tot het laten behandelen brengen we de kosten van de intake in mindering op de rekening.

U kunt in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering of (eventuele) aanvullende verzekering vinden of u in aanmerking komt voor vergoeding. Als de behandeling niet vergoed wordt krijgt u dus geen geld terug van uw verzekeraar. Als er in de polisvoorwaarden staat dat de behandeling wel wordt vergoed, dan dient u zelf de factuur in te leveren bij uw verzekeraar. Houdt u daarbij rekening met uw verplichte ‘eigen bijdrage’. Het kan dan namelijk toch betekenen dat u de een deel behandelkosten zelf moet betalen. Laat u altijd goed voorlichten door uw verzekeraar. Dan komt u niet voor verrassingen te staan.

U heeft deze informatie gelezen, maar uw vraag zit er niet bij? Dan nodigen we u van harte uit om even contact met ons op te nemen en uw vraag persoonlijk te stellen via e-mail: info@dermapark.nl.