Over DermaPark

Home > Over DermaPark

Over DermaPark

Een huidaandoening is iets waar u misschien wel 24 uur per dag, zeven dagen per week mee moet leven. Natuurlijk zijn er tijden dat u er minder last van heeft. En zijn er ook tijden dat u er juist meer last van heeft. Maar het is er altijd.

Daarom is een goed, direct en vooral persoonlijk contact met uw dermatoloog zo belangrijk. Iemand die precies weet wat u mankeert, waar u goed en waar u minder goed op reageert. Voor die optimale zorgverlening en begeleiding kunt u terecht bij DermaPark. DermaPark is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) goedgekeurd door het ministerie van VWS en levert volledig verzekerde zorg.

Een polikliniek in het centrum van Uden, waar u terecht kunt voor de behandeling van uiteenlopende huidaandoeningen als eczeem en psoriasis in alle verschillende verschijningsvormen. Onze all-round dermatologen zijn bovendien gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van spataders en huidkanker. 

Bovendien is DermaPark sinds 2009 lid van ZKN en wordt de kliniek jaarlijks door Kiwa gecertificeerd. Sinds oktober 2012 is DermaPark in het bezit van het Kwaliteitszegel van Huidpatiënten Nederland. Een geruststellend idee.

De behandeling van patiënten met spataderen is dit jaar in opdracht van zorgverzekeraars onderzocht door de Stichting Miletus. Daartoe zijn over het hele land ruim duizenden patiënten van verschillende ziekenhuizen en klinieken gevraagd een schriftelijke enquête over hun behandeling in te vullen: de zogenaamde CQ-index. Het rapportcijfer voor DermaPark was een 9,02 en het landelijk gemiddelde een 7,9.

Begin december 2012 werd door de Hart & Vaatgroep voor het eerst het zogenaamde "Spataderkeurmerk" uitgereikt. Daarmee wil deze belangenorganisatie voor hart- en vaatpatiënten de zorg voor spataderpatiënten meer inzichtelijk maken. Alle klinieken die voor het nieuwe keurmerk in aanmerking wilden komen hebben hun zorg aan de hand van 13 criteria laten toetsen. DermaPark voldeed aan alle criteria en scoort hoog in het hoofdstuk patiëntervaringen: 8,8.

Verder biedt DermaPark stageplaatsen aan voor de opleiding tot doktersassistente van het Koning Willem I college in Den Bosch.

Op deze pagina vindt u alle informatie over DermaPark die u nodig heeft. Navigeer via onderstaande links naar de pagina die u zoekt: