De praktijk in beeld

Home > Over DermaPark > De praktijk in beeld

ZKN besteed op haar website aandacht aan de ervaringen van patiënten in klinieken met het ZKN-keurmerk. Ook in DermaPark bent u volgens hen in vertrouwde handen.

Een kleine greep uit de reacties van ons patiënt-tevredenheidsonderzoek:

"Na een langdurige behandeling ben ik per heden voorlopig afgezwaaid. In de afgelopen maanden heb ik mij tweemaal per week vervoegd bij de kliniek voor belichtingen. De uitbraak van de Corona-crisis heeft de werkzaamheden en procedures natuurlijk beïnvloed, maar ik heb er nauwelijks iets van gemerkt. De toegankelijkheid en het humeur van de medewerkers hebben er niet onder geleden en de nuchterheid en zorgvuldigheid waarmee ik bejegend ben hebben op mij indruk gemaakt."

 "Ik ben heel fijn geholpen, ik ga nog net niet flyeren, maar zeg het wel tegen iedereen die het horen wil".

 " Fijne kliniek met een rustige uitstraling. Je voelt je er echt op je gemak. Prettig personeel . Mijn arts toonde veel aandacht voor mijn probleem. Aan te bevelen!"

 "De hele procedure en behandeling is uitstekend verlopen. Wat mij betreft geen enkele negatieve opmerking, dus ook geen suggesties voor verbeteringen."

 "Helemaal niets, het is voor onze dochter geen straf om bij jullie te komen, jullie doen het erg leuk met kinderen.

 "Ik ben in een hele korte tijd na mijn eerste oriënterende gesprek behandeld naar volle tevredenheid. Het feit dat er op een zo'n korte termijn al een behandeling kon plaatsvinden vond ik zeer prettig, maw. de wachttijd was minimaal. Ook de behandeling en de nazorg is uitstekend geweest, ik ben dan ook zeer tevreden."

 "Niet alleen zijn de artsen makkelijk bereikbaar, ook digitaal. Tekenend vind ik altijd dat je bij jullie de deur niet eens zelf open hoeft te doen."

 "Een groot compliment. Zeer betrokken en weer wat persoonlijker geholpen. Ik ben zeer maar dan ook zeer tevreden. Ben hier vele malen beter geholpen dan in ziekenhuis X."

 

Bekijk hieronder enkele foto's van onze praktijk.