Ervaringen van patiënten

Home > Over DermaPark > Ervaringen van patiënten

Een kleine greep uit de reacties van ons patiënt-tevredenheidsonderzoek:

"Na een langdurige behandeling ben ik per heden voorlopig afgezwaaid. In de afgelopen maanden heb ik mij tweemaal per week vervoegd bij de kliniek voor belichtingen. De uitbraak van de Corona-crisis heeft de werkzaamheden en procedures natuurlijk beïnvloed, maar ik heb er nauwelijks iets van gemerkt. De toegankelijkheid en het humeur van de medewerkers hebben er niet onder geleden en de nuchterheid en zorgvuldigheid waarmee ik bejegend ben hebben op mij indruk gemaakt."

 "Ik ben heel fijn geholpen, ik ga nog net niet flyeren, maar zeg het wel tegen iedereen die het horen wil".

 " Fijne kliniek met een rustige uitstraling. Je voelt je er echt op je gemak. Prettig personeel . Mijn arts toonde veel aandacht voor mijn probleem. Aan te bevelen!"

 "De hele procedure en behandeling is uitstekend verlopen. Wat mij betreft geen enkele negatieve opmerking, dus ook geen suggesties voor verbeteringen."

 "Helemaal niets, het is voor onze dochter geen straf om bij jullie te komen, jullie doen het erg leuk met kinderen.

 "Ik ben in een hele korte tijd na mijn eerste oriënterende gesprek behandeld naar volle tevredenheid. Het feit dat er op een zo'n korte termijn al een behandeling kon plaatsvinden vond ik zeer prettig, maw. de wachttijd was minimaal. Ook de behandeling en de nazorg is uitstekend geweest, ik ben dan ook zeer tevreden."

"Ik ben uitermate tevreden op de manier van ontvangst en behandeling. Zoals de dermatoloog en assistenten omgaan met de patienten is zeer ontspannen en prettig."

 "Top! Hoe jullie met kinderen omgaan.., echt super!"

 "Helemaal tevreden over de gang van zaken daar. Voel mij er heel erg thuis. Het is er allemaal heel persoonlijk. Je voelt je GEEN nummer."

 "Ik ben niet het type mens wat snel een "zeer goed" geeft maar dit was "zeer goed!"

 "Yes we hebben de 100ste editie van de Nijmeegse Vierdaagse uitgelopen!"

En niet zonder succes. Dankzij de behandeling van DermaPark kunnen wij nu onze pins (kruisje) laten zien. We hebben de Nijmeegse Vierdaagse al meerdere keren gelopen, maar hebben deze nog nooit zo makkelijk en pijnloos gelopen dan dit jaar!!

DermaPark, hartelijk dank!

Toon en Elly van der Heijden - Nistelrode
Joke Kleibeuker - Ouderkerk aan de IJssel